Over ons

DimLight is een webshop voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar sfeervolle LED lampen en armaturen. Met dit assortiment van, lichtbronnen en armaturen, bieden wij voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat u ruime keuze heeft uit verschillende soorten verlichting.

Wij verkopen LED lampen van bekende merken zoals Megaman en Schiefer Lighting. Doordat wij nauw samenwerken met de leveranciers van deze merken, zorgen wij ervoor dat deze LED lampen goed aangeboden worden. Ieder merk onderscheidt zich door eigen kenmerken, kwaliteiten en stijlen die terug te zien zijn in de verschillende soorten lampen.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verstrekken wij zoveel mogelijk informatie bij onze producten. Wij streven naar een goede prijsgarantie, de snelste levering en de beste service. Om u bij het maken van een keuze te helpen of wanneer u een speciale offerteaanvraag wilt indienen omtrent verlichting, kunt u altijd een e-mail sturen.

Hadden we vroeger nog de halogeenlamp als alternatief, tegenwoordig is voor onze verlichting bijna alleen nog maar LED verlichting te verkrijgen. We kunnen daarom ook zeggen dat de norm voor onze verlichting de laatste jaren is verschoven naar LED. Sinds 2012 werd het zelfs verboden om gloeilampen en sommige halogeenlampen in de handel te brengen. Dat is overigens ook niet zo vreemd, want LED verlichting heeft ten opzichte van andere soorten verlichting zoals spaarlampen of halogeenlampen veel voordelen!

CO2ok

DimLight is partner van CO2ok. Klimaat is belangrijk en steeds meer mensen kiezen voor duurzaam en groen.

Besparing