Over ons & EIA

DimLight is een webshop voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar sfeervolle LED lampen en armaturen. Met dit assortiment van, lichtbronnen en armaturen, bieden wij voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat u ruime keuze heeft uit verschillende soorten verlichting.

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verstrekken wij zoveel mogelijk informatie bij onze producten. Wij streven naar een goede prijsgarantie, de snelste levering en de beste service. Om u bij het maken van een keuze te helpen of wanneer u een speciale offerteaanvraag wilt indienen omtrent verlichting, kunt u altijd een e-mail sturen.

Investeringsaftrek 2021 EIA

Wilt u als bedrijf fiscaal voordeel behalen? Dat kan als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling levert u gemiddeld 11% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen voor een lagere energierekening. Voor 2021 is er een budget van € 149 miljoen.

Wanneer kunt u profiteren van EIA?
U kunt profiteren van EIA als u aan de volgende voorwaarden voldoet:
U heeft een onderneming voor eigen rekening en bent belastingplichtig voor inkomsten- of  vennootschapsbelasting in Nederland.
U investeert in een bedrijfsmiddel dat voldoet aan de eisen van de Energielijst en dat minimaal  € 2.500 kost.

Het totale bedrag aan energie-investeringen dat per onderneming voor EIA in aanmerking kan komen, is minimaal  € 2.500 en maximaal € 121 miljoen per kalenderjaar. U mag 45,5% van het investeringsbedrag waarvoor u een EIA-verklaring hebt ontvangen van de fiscale winst aftrekken.

CO2ok

DimLight is partner van CO2ok. Klimaat is belangrijk en steeds meer mensen kiezen voor duurzaam en groen.

Besparing