• 14 dagen retourtermijn
  • Profiteer van gratis verzending!
  • Prijzen zijn excl. (21%) BTW
  • Helpdesk: 065 - 074 56 54

Over DimLight

 

DimLight te Baarn is een webwinkel voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar sfeervolle LED lampen en armaturen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verstrekken wij zoveel mogelijk informatie bij onze producten..Wij streven naar een goede prijsgarantie (prijzen zijn excl. BTW), de snelste levering en de beste service. Om u bij het maken van een keuze te helpen of wanneer u een speciale offerteaanvraag wilt indienen omtrent verlichting, kunt u altijd een e-mail sturen naar info@dimlight.nl of contact opnemen met de helpdesk! (tel: 065 - 074 56 54)

Assortiment in LED verlichting

Bij DimLight koopt u LED verlichting van goeie kwaliteit en verschillende items. Op deze manier leveren wij voor iedere ruimte in uw huis een passende armatuur of lichtbron. Aan binnenverlichting verkopen wij onder andere LED Inbouwspots, LED Downlighters , LED Filament lampen enz.... Ook voor de kroonluchter, tafel- en hangarmatuur, bent u bij DimLight aan het juiste adres.

Duurzaamheid

LED lampen zijn duurzame bron van licht om energiezuinig te kunnen leven. LED verlichting levert u niet alleen een besparing op energieverbruik, het zorgt eveneens voor positieve bijdrage aan het milieu. Wij leveren LED verlichting in verschillende fittingen (E14, E27, Ba15d, GU10, MR16) en kleuren. Tevens zijn veel van deze lichtbronnen geschikt om te dimmen.

Verpakken

Bestellingen verpakken we in gerecycled karton. Opvulmateriaal is 100% Bio Natural. Uiteraard plakken we de verzenddozen dicht met papieren tape! 

Staat uw vraag er niet bij?