Over DimLight

Dimlight is ongeveer 10 jaar geleden ontstaan en doorgegeven in 2023 i.v.m. het pensioen van de oprichter. Henk Jan van Steenis, huidig eigenaar, is een jonge ondernemer met service en persoonlijk contact centraal! Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, verstrekken wij zoveel mogelijk informatie bij onze producten. Op onze webshop kunt u alle basis producten vinden omtrent LED verlichting! Bent u op zoek naar specifieke producten? Neem gerust contact met ons op! U kunt ons altijd per mailen bereiken; info@dimlight.nl of telefonisch contact opnemen; +31650745654

 

Assortiment in LED verlichting

Bij DimLight vindt u LED verlichting van de hoogste kwaliteit en verschillende items. Op deze manier leveren wij voor iedere ruimte een passende armatuur of lichtbron. Staat de lichtbron die u zoekt niet op onze webshop? Wij kijken graag met u mee!

Duurzaamheid

LED lampen zijn duurzame bron van licht om energiezuinig te kunnen leven. LED verlichting levert u niet alleen een besparing op energieverbruik, het zorgt eveneens voor positieve bijdrage aan het milieu. Wij leveren LED verlichting in verschillende fittingen (E14, E27, Ba15d, GU10, MR16) en kleuren. Tevens zijn veel van deze lichtbronnen geschikt om te dimmen.

Staat uw vraag er niet bij?